Dental Studio Fogászat
06-20-555-0767

Tejes verzió

Elérhetőségeink

Vissza  

Elérhetőségek

Dental Studio Hungary Kft.

Cím:
1024 Budapest, Margit krt. 47-49. II/5.

Telefon: 06-20-555-0767

Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 8:00 - 19:00
Szombat: 8:00 - 15:00

E-mail: info@dentalstudiohungary.hu

Dr. Rubóczki Gábor: 06-30-23-13-277
Kerekes Loretta: 06-20-33-999-10


Nagyobb térképre váltás

Tejes verzió

Bemutatkozás

Vissza  

Dental Studio Hungary Kft. - Bemutatkozás

Fogorvos. Sajnos nem a legkellemesebb emlékeket idézi fel a legtöbb emberben ez a szó. Pedig napjainkban a funkcionalitáson messze túlmenően már egyre nagyobb szerepet játszik mindennapi életünkben az ápolt, rendezett, szép fogazat. A 2005-ben alakult rendelő fő célja, hogy végre európai színvonalú fogászati ellátást tegyen elérhetővé itthon, Budapesten. Ehhez hozzátartoznak az Európai Uniós szabványoknak megfelelő legkorszerűbb gépek, eszközök, anyagok.

Orvosaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legújabb naprakész technológiákkal, eljárásokkal és lelkiismeretes munkával álljanak pácienseink rendelkezésére. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor néhány éve elkészült felületes munkák következtében a kialakult panasz nem szűnik meg, vagy még rosszabb esetben újak is társulnak hozzá. Ezért érdemes mindig nagyon körültekintően rendelőt választani. Olyat, ahol részletes felvilágosítást adnak az elvégzendő beavatkozásokról, szólnak az esetleges kellemetlen mellékhatásokról, mérlegelik a különböző lehetőségek kockázatait, és miután a pácienssel együtt sikerült kiválasztani a számára legmegfelelőbb lehetőséget, akkor még vállalják is rá a garanciát. Mi ezt próbáljuk teljesíteni, karöltve a legnagyobb tudású szakorvosokkal, valamint Magyarország –szakmailag is igazoltan- legelismertebb fogtechnikusai segítségével. Mindezt kellemes, baráti légkörben, megpróbálva oldani a korábbi kellemetlen tapasztalatokat, élményeket.
Célunk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak a segítségért hozzánk forduló pácienseink, és a későbbiekben sem kelljen kellemetlen kötelességként gondolni további kezelésekre, ellenőrzésekre.

Tejes verzió

Munkatársaink

Vissza  

Munkatársaink

Kerekes Loretta
Ügyvezető igazgató, dentálhigiénikus

Dr. Faidt Kinga
Fogszabályzó szakorvos, gyerrmekfogszakorvos

Dr. Rubóczki Gábor
A konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, endodontus

Ágostonné Lugosi Anikó
Dentálhigiénikus

Tejes verzió

Garancia

Vissza  

Garancia

A legkiválóbb minőségű anyagokkal, és a legkorszerűbb technológiával dolgozunk, ezért tömésekre 2 év, a pótlásokra pedig 5 év garanciát vállalunk.

A garancia feltételei:
Ha ezen ellátási módok során a páciens szájába készült munka sérül, akkor a kezelési díjat elengedve megjavítjuk, vagy az eredetivel azonos minőségben helyreállítjuk.

A garancia nem érvényes:

Tejes verzió

Garancia

Vissza  

Partnereink

Tejes verzió