• Bemutatkozás

  Fogorvos. Sajnos nem a legkellemesebb emlékeket idézi fel a legtöbb emberben ez a szó.

  Részletek
 • Munkatársak

  Kerekes Loretta
  Dr. Faidt Kinga
  Dr. Rubóczki Gábor
  Ágostonné Lugosi Anikó

  Részletek
 • Garancia

  A legkiválóbb minőségű anyagokkal, és a legkorszerűbb technológiával dolgozunk.

  Részletek
 • Partnereink

  Egészségpénztárak listája

  Részletek
 • Galéria

  Rendelőnkről készült képek. (hamarosan ..)

  Részletek
 • Kezelések

  Barázdazárás
  Dentálhigiénia, fogkő
  Fogékszer
  Fogfehérítés
  Fogszabályozás

  Részletek
 • Árak

  Sok rendelővel ellentétben vállaljuk árainkat.

  Részletek
 • Elérhetőségek

  Telefon:
  06-20-555-0767

  Cím: 1024 Budapest, Margit krt. 47-49. II/5.

  Részletek
Látogatók:

Dental Studio Hungary Kft. - Bemutatkozás

Fogorvos. Sajnos nem a legkellemesebb emlékeket idézi fel a legtöbb emberben ez a szó. Pedig napjainkban a funkcionalitáson messze túlmenően már egyre nagyobb szerepet játszik mindennapi életünkben az ápolt, rendezett, szép fogazat. A 2005-ben alakult rendelő fő célja, hogy végre európai színvonalú fogászati ellátást tegyen elérhetővé itthon, Budapesten. Ehhez hozzátartoznak az Európai Uniós szabványoknak megfelelő legkorszerűbb gépek, eszközök, anyagok.

Orvosaink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legújabb naprakész technológiákkal, eljárásokkal és lelkiismeretes munkával álljanak pácienseink rendelkezésére. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor néhány éve elkészült felületes munkák következtében a kialakult panasz nem szűnik meg, vagy még rosszabb esetben újak is társulnak hozzá. Ezért érdemes mindig nagyon körültekintően rendelőt választani. Olyat, ahol részletes felvilágosítást adnak az elvégzendő beavatkozásokról, szólnak az esetleges kellemetlen mellékhatásokról, mérlegelik a különböző lehetőségek kockázatait, és miután a pácienssel együtt sikerült kiválasztani a számára legmegfelelőbb lehetőséget, akkor még vállalják is rá a garanciát. Mi ezt próbáljuk teljesíteni, karöltve a legnagyobb tudású szakorvosokkal, valamint Magyarország –szakmailag is igazoltan- legelismertebb fogtechnikusai segítségével. Mindezt kellemes, baráti légkörben, megpróbálva oldani a korábbi kellemetlen tapasztalatokat, élményeket.
Célunk, hogy maximális elégedettséggel távozzanak a segítségért hozzánk forduló pácienseink, és a későbbiekben sem kelljen kellemetlen kötelességként gondolni további kezelésekre, ellenőrzésekre.
Kép
Kép Kép Kép